CNC fræsning

VEMA Maskinfabrik i Skibby har årelang erfaring med at arbejde med forskellige former for CNC bearbejdning, herunder CNC fræsning.

Med en CNC fræsning kan du opnå en ekstrem høj præcisionsgrad, hvorfordet er en oplagt teknik at benytte til emner, hvor netop præcision og nøjagtighed er vigtige. En CNC fræser kan klare meget komplekse opgaver med en uovertruffen præcision, og er samtidig i stand til at massefremstille emner, som er nøjagtigt ens.

Med vores omfattende maskinpark er vi i stand til at fremstille emner i stål, plast og metal i serier fra 1 og
helt op til 150.

CNC fræsning i topklasse hos Vema Maskinfabrik

Hos VEMA Maskinfabrik i Skibby lyder mottoet “Kvalitet til tiden”. Det er et motto, vi har gjort vores yderste for at leve op til igennem de mere end 60 år, VEMA Maskinfabrik har eksisteret.

Vores massive erfaring på området, samt vores omfattende maskinpark, gør os i stand til altid at levere resultater i topklasse, ligesom vi sætter en særlig dyd i at overholde de aftaler, vi indgår. Både i forhold til kvalitet og i forhold til aftaler og leveringstider.

Ønsker I at høre mere CNC fræsning eller anden CNC bearbejning? Så kontakt os på telefon 47 52 85 89, så vi kan tage en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe jer.

KONTAKT OS:

VEMA Maskinfabrik ApS
Industrivej 20 B
4050 Skibby

Tlf.: +45 47 52 85 89

Fax.: +45 47 52 77 88

E-mail: torben@vema.dk

MERE END 60 ÅRS ERFARING!